Qe çka e tranonte epshin seksual të Hitlerit (foto)

Diktatori i zi i Europës Adolf Hitler, thuhet si ishte nji maniak në tana drejtimet. Ai njihet për fiksimet e tij jo vetëm për me zhdukë njerëzimin, por edhe në seks.

Asht folë shpesh se Hitleri ka pasë primje të ndryshme seksuale, por së fundi janë gjetë prova të pakundërshtueshme se çfarë pëlqente ai te e dashuna e tij Eva Braun.

Tash krejt keni me mendue se bukuria apo format seksi të Evës, absolutisht jo mbasi ajo nuk kishte asnjanën dhe as tjetrën.

Por, Eva para takimit të seksit me Hitlerin vishte gjithmonë të mbrendshme ngjyrë trandafili, të cilat thuhet se çonin epshin seksual te Hitleri.

Të mbrendshmet prej mëndafshi me qëndisjen e inicialeve të saj, EB janë gjetë nga nji ushtar amerikan, i cili i gjeti të braktisuna në bunkerin Platterhof, ngjitun me shtëpinë e Hitlerit në alpet bavareze.

1478003792eva1478016528 1000509261001_1087721328001_bio-biography-eva-braun-lf11478016529 images1478016530

Shperndaje në: