Qe çka i ndodhi Mariah Carey’t

Mariah Carey përjetoi nji moment të sikletshëm në tapetin e kuq, e veshun me taka me platform të naltë.

Kangëtarja 46 vjeçare humbi njanën këpucë, mbasi u pengue gjatë eventit NBC Upfronts në New York, ku dhe ka me promovue reality show’n e saj të ardhshëm.

Ylli i muzikës pop, e veshun me nji fustan të ngushtë, arriti me marrë veten në kontroll, falë ndihmës së rojeve të sigurimit.