Qe çka kqyrin femnat ne porno sajte (+16)

Woman_porn.jpg.CROP.promo-mediumlarge

Faqja pornografike ‘PornHub’ i ka publikue për herë të parë statistikat e vizitorëve të saj prej krejt bote dhe kategoritë qe pëlqehen prej tyne.
Kjo faqe ka mija vizitorë të cilët kanë preferencat e tyne se çka dojne me pa.

Simbas statistikave të faqes, rezulton se kategoria ma e klikueme prej femnave asht ‘seksi mes lesbikeve’, ku kryesojne femnat prej Australie dhe Amerike te Jugut.

Femnat prej Gjermanie e Turqie preferojne ma së shumti kategorinë e ‘adoleshente 18+’.

Çeket preferojne kategorinë e videove porno ‘femnat miqësore’, e ndërsa ruset zgjedhin kategorinë e seksit ‘anal’.

Nga keto statistika del se Britania asht vendi i dytë qe viziton ma shumë ‘PornHub’.

Keto jane disa skica që kallxojne preferencat e femnave nga shtetet e ndryshme.

Kategoritë ma të shikueme prej femnave në krejt botën:

•    Lesbike
•    Anal
•    Arab
•    (Organi gjenital me përmasa të mëdhaja)
•    Zezak
•    Femnat miqësore
•    ‘Hentai’
•    Të rritun
•    Adoleshentë

Capture-2_2769182a_2769277a-500x374

rgegv