Qe foto që Kim Kardashin nuk don me pa me sy në Instagram (foto)

Si krejt njerëzit e tjerë, edhe Kim’i pendohet për diçka. Kim ishte e ftueme në kanalin në YouTube të artistit, Patrick Starrr, dhe aty i kallxoj te gjitha. Lidhun me Instagram-in, sigurisht.

Bahet fjalë për foton e fejesës. Ajo e postoi nga San Francisco pak momente mbasi Kanye i kërkoi me u ba grueja e tij. Foto i ka mbete peng, jo për shkak të unazës me gur gjigant që iu vjedh në Paris, po për shkak të thojve.

“Nji nga fotot për të cilat pendohem ma së shumti asht ajo e fejesës, sepse kisha thoj shumë të shkurtë. Kishte me u dukë ma bukur sikur të kisha thoj të gjatë.”

auto_KK_thonjte1501969839