Qe fotot e ndalueme nga Korea e Veriut, që bota s’duhet me i kqyrë!

Fotografi Eric Lafforgue bani nji vizitë në Korenë e Veriut tue sjellë disa foto që natyrisht Korea e Veriut i ka të ndalueme.

Në to shihen pamje të ndryshme nga fshatnat e Koresë së Veriut dhe jeta e përditshme.

Korea e Veriut e ka ndalue rreptësisht transmetimin e pamjeve të jetës së vështirë në fshat, punën e fëmive nën 18-vjeç, fotografimin e ushtrisë, apo njerëzve që vuejnë.

1-255

6-200

10-114