Kjo asht nji mënyrë për me mbajtë gjallë lidhjen

Ata janë të martuem plot 13 vjet, por shpesh gjejnë mënyra te ndryshme për me mbajtë gjallë lidhjen e tyne.

Ola dhe James Jordan doket se kanë kalue momente të mrekullueshme së bashku në Mauricius gjatë javës. Ata janë fotografue tue improvizue ushtrime fizike, ku Ola doket tejet seksi me bikini të kuqe.

33-vjeçarja asht balerinë e rrymës latine dhe asht e njoftun për performancat e saj në ekranin britanik.