Qe projekti i sheshit “Skënderbej” i prezentuem sot

Kreu i Bashkisë së Tiranës, Erjon Veliaj prezentoi sot projektin e sheshit “Skënderbej”, i menduem pa vetura dhe veç në shërbim të kambësorëve dhe qytetarëve.

Rreth 41 mijë metra katrore sipërfaqe, sheshe dhe trotoare kane me u shtrue me gurë.

Në pjesën e gjelbërt të sheshit, e cila mendohet me qenë rreth 50% e tane hapesinës, kane me u mbjellë 35 mijë lule dhe 5 mijë pemë e shkurre për dekor.

sheshi2 - Copy sheshi1 - Copy