Qe qysh Gerard Butler e grushton gazetarin!

Gerard Butler ishte i ftuem i Ross King, dhe si dy skocezë të mirë folën gjanë e gjatë për shumë tema.

E gjithë biseda mes aktorit dhe gazetarit u perqendru kryesisht te karriera artistike e Butler dhe rolet e tij, dhe po me humor u mbyll gjithçka, shkruen Tch.

Ross King kerkoi të dinte ma shumë rreth skenave “ma të forta” që ka luejt jo rrallëherë Butler, dhe në fund sfidoi aktorin.

“Si dy skocezë që jemi, kush mendon se do të fitonte nga ne në nji duel tek për tek?”, dhe pa mbaru mirë pyetja mbërrin grushti.

Butler godet gazetarin dhe me pas thotë: “E di që shumë prej jush e kani prit që ta baja këtë ma herët”.

 

Shperndaje në: