Qe qysh Rihanna mahnit Zvicren!

Rihanna ka udhëtue së fundi në Amerikën e Veriut, Europë dhe Azi si pjesë e turit të saj “Anti World Tour”.

Doket se kangëtarja ka zgjedhë me shijue pak pushime deria asht fotografue në nji bazen në Zurcih të Zvicrës.

28 vjeçarja, e veshun me tesha të lamjes të verdha, dokej tepër seksi.

244337 244338 244339 244340 244341 244343

Shperndaje në: