Qe qysh testohen kirurgët e ri në Japoni

japoni

Spitali Qendror Kurashiki ka përdor metodë të re për rekrutimin e kirurgëve të rijë në radhët e veta.

Studentëve të kirurgjisë u janë vendos detyra si në punimin e mikro origamit, sushi japonez dhe insekte të ndryshme.

 

Shperndaje në: