Qe sa paguhet stilistja e Kim Kardashian!

Christine Centenera asht personi që kujdeset për veshjen e Kim Kardashian’it dhe për këtë punë paguhet plotë 1 milion $.

Simbas “The Sunday Telegraph”, kjo pagë përfshin kujdesin për të gjithë garderobën e 35-vjeçares.

Por, marrëdhania mes Kim Kardashian dhe Christine Centenera nuk asht vetëm pune. Nji shikim i shpejtë në Instagramin e stilistet tregon se ato janë edhe shoqe të ngushta.