Qe shumat marramendëse që i fiton Beyonce

Beyonce fiton 3.25 milionë dollarë për nji orë performancë!

Turneu botnor “Formation” i Beyonce ka mbledhë deri tash 123 milionë dollarë nga koncertet e shituna në SHBA dhe Kanada. Këto koncerte kanë mbledhë 972,719 njerëz.

Billboard ka lajmërue se veç katër koncertet e fundit kanë bq që Beyonce të fitojë 26 milionë dollarë – me data të mbrqmjeve nga 7 deri 14 Qershor.

Kjo i bie që Beyonce ka marrë 6.5 milionë dollarë për nji koncert dhe rreth 3.25 milionë dollarë për nji orë.

Shperndaje në: