Qe vendet që kanë duhanxhijtë ma të mëdhaj!

Organizata Botnore e Shëndetësisë, ban me dije se në 5 vendet e para sa i takon duhanpimjes janë Mali i Zi, Bjellorusia, Libani, Maqedonia dhe Rusia. Libani dhe Kina janë kampione sa i takon mvarësisë nga duhani në listën e vendeve jo europiane.

20 vendet që konsumojnë ma shumë duhan:

1-Mali i Zi

2-Bjellorusia

3- Liban

4-Maqedonia

5-Rusia

6-Sllovenia

7-Belgjikë

8-Luksemburg

9-Kinë

10- Bosnie Hercegovina

11- Çekia

12-Kazakhstan

13-Azerbajxhan

14-Greqia

15- Korea e Jugut

16-Austria

17-Jordania

18-Ukraina

19-Estonia

20-Hungaria