Qesharake: Kqyreni çka ban n’skenë Adele (video)

“O Zot, ju kam njoft kur keni qenë foshnje”, ishin fjalët e para të Adeles, prej të cilave pasuen edhe të tjera fjalë qesharake.

Ajo i thirri dy motra në skenë, 8 dhe 10 vjeçare, prej të cilave kur e kuptoi cila ishte nana e tyne, filloi me folë e me ba gjeste qesharake.

Shperndaje në: