Qysh kanë evolue lojnat e seksit për femna gjatë 100 viteve (foto/video)

Teknologjia asht nji gja e mrekullueshme që për qindra vjet ka prekë çdo aspekt të jetës sonë – tue përfshi edhe aktivitetet tona në dhomën e gjumit.

Por, derisa lojnat seksuale sot munden me ba vetëm për ndonji gjë – tu përfshi kënaqësinë e partnerit tuej me milja larg – gjanat ishin pak ma ndryshe dhe shumë ma pak të kandshme, 100 vjet ma parë, shkruen DailyMail, transmeton Rrokum.TV

Në videon ma të fundit të Glamorit, 100 Vjet Lojnat e Seksit, mundeni me pa qysh kanë evolue lojnat e seksit përgjatë 100 viteve./Rrokum.TV