Qysh reagojnë studentët kur e shohin profesoreshën pa të mbrendshme (video +18)

Kjo asht nji kamere e msheft, me te cilen regjistrohet reagimi i studentëve kur e shohin profesoreshen pa te mbrendshme në mësim.

Reagimi i tyne asht krejt i natyrshëm, i fërkojnë duert, filmojnë me mobila dhe…