Referja ruse që krejt e duen në fushë (Foto)

Jo shpesh ndodh që tifozët ta duen personin që e ndan drejtësinë në nji ndeshje futbolli.

Mirëpo, krejt e duen referen ruse, Ekaterina Kostjunina. Ajo asht 21 vjeçare dhe asht shumë aktive në rrjetet sociale.

Ajo e përshkruen veten si nji “futbolliste dhe studente universitare”.