Respekt! A e besoni se ajo asht 70 vjeç?

Dikur ajo ka qenë simbol i bukurisë.

Por, edhe pse asht 70 vjeç, aktorja e njohun Goldie Hawn kallxoi se ka nji trup pllazhi.

Ajo u fotografue teksa pushon në pllazhet e Hawaii’t me të birin, Wyatt dhe të dashunën e tij.

3-152