Restauranti ku hahet vetëm zhveshun

Kur dilet për darkë në nji restorant luksoz, shumë e kanë të vështirë që me përzgjedhë veshjen që i përshtatet atmosferës, por kjo nuk vlen për nji restorant në Australi.

Në Melburne u hap restoranti “Jo & Lehmo”, ku ushqimi, pijet dhe gjithçka tjetër konsumohen nudo.

E, në festën e hapjes, ambienti ishte i tejmbushun nga klientë, ku nuk mungonin as të famshëm, dy prej të cilëve nismëtarët e ngritjes së restorantit, Jo Stanley dhe Anthony Lehman, prezentues në nji radio të famshme në Australi.