Rita Ora vjen si “rrush” prej Beverley Hills

1-rita

Rita Ora vazhdon të jetë në qendër të vëmendjes me stilin dhe dukjen e saj.
Kangëtarja kosovare asht fotografu dje në Beverley Hills me nji veshje pranverore.

Pjesa e naltë e bluzës kishte ngjashmëni me dukjen e rrushit, por në fakt nuk po dihet cila asht me rrush, blluza apo Rita!?