Rita si xixë, veç në të mbrendshme vjen për Tenezis (foto)

Rita Ora ka pozue në mënyrë tejet atraktive për me promovue linjën e saj prej të mbrendshmeve në kuadër të kompanisë italiane, Tenezis.

Kangëtarja shqiptare ka qendrue në SHBA kohët e fundit dhe duket se asht frymëzue nga yjet e atjeshme.

Vetëm me jelekë dhe brekë, 25-vjeçarja nuk i len indiferentë pjesëtarët e gjinisë së fortë.