Rrefimi prekës: Qe çka ju tha infermierja pacientëve kur ra termeti!

Piskama e nji infermiereje ka zgjue krejt pacientët e shtruem në spital gjatë tërmetit të fuqishëm që goditi Italinë mbas mesnatë.

“Ecni, të gjithë jashtë”, kanë qenë fjalët e saj, për me i shpëtue pacientët.

Paola Mancini, nji nga deshmitaret e tërmetit shkatërrues në Itali tregon se ndigjoi piskamen e infermieres dhe nuk po kuptonte se ç’po ndodhte.

“Zgjati, ishte e tmerrshme. Ishim të tmerruem, u paralizuem nga tuta. Ndigjova që gjithçka rreth meje shkatërrohej, binte pertokë”, rrefen ajo.