Rrokum Night me Kastro Zizo – Astrit Gashi dhe Sokol Shameta

Show-programi i Televizionit Rrokum – Rrokum Night me Kastro Zizo – ka te ftuem dy emna te publicistikes shqiptare, Sokol Shameta prej Tirane dhe Astrit Gashi prej Prishtine.

Performon kangetarja Albulena Jashari.

Reprizat:

E Shtune, n’oren 23:00h

E Diell, n’oren 20:00h

Shperndaje në: