Rusët nuk e lejuen me marrë pjesë n’Olimpiadë këtë bukuroshe, arsyeja asht e habitshme!

Sportistja bukuroshe ruse Darya Klishina nuk ka mujt me perfaqesue shtetin e saj ne Lojnat Olimpike.

Rusia nuk e ka perfshi ne liste per nji arsye te habitshme, transmeton Rrokum.TV.

Ajo jeton ne Florida dhe per kete arsye asht konsiderue si e huej.

103320655-f6546a92-c56c-481e-9f1b-1a05e2ae0107 220643392-531f1083-1336-4e97-b190-aa10845f4d22 220721574-97f93839-2b87-47a4-b9e9-7c85d8931b3b 220754296-5638ea06-847a-46ea-8a05-72c6b316f1f0 220811461-ab03ae22-38d2-424f-ac1d-74e840e24e2c 220833934-0cf839d5-7490-4dfd-b924-1fa87f9ac72c

 

Shperndaje në: