Sa çika po i shihni në këtë foto. Kqyreni

Në pamje të parë, duket si nji foto e nji stoli të mbushun me çika.

Por shihni me kujdes dhe do e kuptoni se nuk asht ashtu.

Foto asht ba nga Tiziana Vergari dhe po thyen rrjetin.

Komentuesit po pyesin se sa vajza janë aty.

Shumica e tyne thonë se janë dy ose katër.

Po ju sa thoni?

Iluzioni krijohet nga prania e dy pasqyrave në krah të dy çikave.