Sa me fat asht ky djalë!

I dha fund martesës së tij me aktoren Paula Patton në vitin 2014 dhe ky ishte nji moment i errët për kangëtarin Robin Thicke, i cili nuk e përjetoi aspak mirë.

Megjithatë, tashma dy vite nga divorci doket se gjanat kanë ndryshue për Robin, i cili ka krijue nji lidhje me nji 21-vjeçare dhe doket se marrëdhania e tyne po shkon për mrekulli.

1469302964robin 1469303121_robin1 1469303157_robin3 1469303185_robin5 1469303192_robin6