Sa paguhen aktoret porno për çdo akt të ndytë që bajnë?

Kalkulimi i asaj se sa saktësisht fiton nji yll pornografik, asht me të vërtetë proces i vështirë. Ka shumë faktorë që ndikojnë në pagën e nji aktori.

Ndër këta faktorë janë: mosha, pamja fizike, madhësia, mënyra e prodhimit etj.

Veç kësaj, faktorë tjerë që ndikojnë në pagën e nji aktori/e janë edhe llojet e skenave që prodhohen (p.sh., e vetme, çikë me çikë, djalë me çikë, etj.)

Mandej ndikojnë edhe aktet seksuale si, cullak, seksi anal etj. Ndikon buxheti i producentit, mbasi që mund të dëshirojnë ta bajnë të doket si film amatoresk, ose profesional etj.

Sidoqoftë, “DirtyDot” kallxon ma saktësisht se sa mund të jenë pagat e aktorëve pornografikë, tue u bazue në faktorët e përmendun ma nalt.

Film pornografik i realizuem vetëm me nji person cullak: 340 – 612 dollarë

Film pornografik i realizuem me dy çika: 700 – 1,200 dollarë

Film pornografik i realizuem me nji çikë dhe nji djalë: 300 – 1,500 dollarë

Industria e filmave pornografikë asht ndër të paktat industri ku gratë fitojnë ma shumë se mashkujt. Mesatarisht, mashkujt fitojnë rreth 30,000 dollarë në vit, ndërsa gratë fitojnë rreth 70,000 dollarë në vit.

Femnat – të cilat janë yje të filmave pornografikë – kanë edhe mundësi tjera, ku mund të kërcejnë striptiz në klube të natës, e ku mund të paguhen mbi 2000 dollarë mbrenda nate.

5-porno

Shperndaje në: