“Savage” vesh Eneda Tarifën për “Eurosong”

Savage” vesh Eneda Tarifën për klipin e kangës “Përrallë”.

Me shumë dashni ju prezentoj copëzën e parë të nji koleksioni fotosh përrallë si vetë natyra e vendit tonë.

Nji ndërthumje e natyrës së virgjër me klasiko-modernen.

Nji punë e mrekullueshme dhe nji eksperiencë që do ta përsërisja me deshirë diku në nji vend tjetër me po të njajtët bashkëpunëtorë.

“Me punën e mrekullueshme të @savagekokedhima që do ta kem krah deri në fund të “Eurosongut”, ka falënderu kështu Eneida Tarifa nepërmjet rrjetit social Facebook.
Eneida Tarifa asht përfaqësuesja e Shqipnisë në “Eurosongun” e këtij viti, i cili fillon në muejin Maj.

 

 

Shperndaje në: