Seks, mizerje dhe vuejtje. Qe prostitutat e ishullit komunist (foto)

Kur bahet fjalë për nji shtet komunist, e para që të vjen ndërmend asht mungesa e lirisë.

Por, njeriu e gjen hapsinën e tij për me ba atë që don, edhe në komunizëm.

Këto foto janë ba në Kubë, ku komunizmi asht ende prezent.

Këto tregojnë jetën e prostitutate në ishullin egzotik.

Të reja, të bukura, por me nji jetë mizore.

Shperndaje në: