Seks në publik dhe tranime të tjera: Qe çka ndodh në Magaluf

Nji tjetër sezon turistik sapo asht mbyllë në Spanjë.

Por, resorti i Magalufit vazhdon me qenë njisoj.

Çmendunitë që ndodhin aty nuk njohin kufi.

Kryesisht janë britanikët që nuk përmbahen.

Këto foto janë ba gjatë këtij sezoni në Magaluf.

Magaluf holiday

A girl laughs as she sits on the pavement in Punta Ballena street in Magaluf holiday resort in Calvia on the Spanish Mallorca Island on July 19, 2014. Known among some tourists as Shagaluf, the resort has suffered particularly bad press over the past 12 months after a video showing a Northern Irish teenage girl performing sex acts on a group of men during a bar crawl went viral last summer. It is estimated 1 million Britons visit the region each year, bringing 800 million euros (866 million dollars) to the local economy, but the council is desperate to improve the reputation of destination, reported British journal The Guardian. AFP PHOTO / JAIME REINA (Photo credit should read JAIME REINA/AFP/Getty Images)

Some girls joke with a half-naked man in Punta Ballena street in Magaluf holiday resort in Calvia on the Spanish Mallorca Island on July 19, 2014. Known among some tourists as Shagaluf, the resort has suffered particularly bad press over the past 12 months after a video showing a Northern Irish teenage girl performing sex acts on a group of men during a bar crawl went viral last summer. It is estimated 1 million Britons visit the region each year, bringing 800 million euros (866 million dollars) to the local economy, but the council is desperate to improve the reputation of destination, reported British journal The Guardian. AFP PHOTO / JAIME REINA (Photo credit should read JAIME REINA/AFP/Getty Images)