Seksi edhe shtatzanë

Aktorja dhe modelja Megan Fox mbetet nji prej femnave ma të përfoluna në botë.

Me bashkeshortin e saj, aktorin Brian Austin, ajo shihej e lumtun tue e ekspozue barkun e saj të frymë.

 

megan megan1 megan2 megan3 megan4 megan5 megan6 megan7