Seksi i ban njerëzit me besue ma shumë në Zot!

Shkenca ka kallxue se me pasë ma shumë seks i ban njerëzit ma të devotshëm dhe ju jep ma shumë gjasa me u lutë.

Simbas hulumtimit të ri nga Duke University, seksi mundet me qenë nji eksperiencë me të vërtetë fetare, tue i ba njerëzit ma të primë për me besue në Zot.

Krejt kjo asht për shkak të hormonit të famshëm Oxtocin (Hormoni përqafues), i cili stimulohet në seks dhe rrit dashni dhe dhembshuni, transmeton Rrokum.TV. nga The Sun.

Couple lying on bed

Ky hormon prodhohet ma shumë te gratë, por ende nuk asht ba nji studim për efektet në spiritualitetin e grave.

Oxtocin ngjall emocione shumë pozitive, të tilla si tutë (pozitive), mirënjohje, shpresë, frymëzim, dashni dhe qetësi./Rrokum.TV