Seksi i parë live në TV (+18)

3-sex

Channel 4 në Britani transmetoi emisionin e parë të nji sezoni të ri t’emisionit kontrovers, të titulluem ‘Sex Box’.

Ashtu si thotë edhe titulli, çifte të ndryshme futen në nji kuti dhe bajnë seks live.

Emisioni prezentohet nga Steve Jones.

Çiftet flasin për jetën e tyne seksuale përpara se të futen në kuti për të krye aktin.

Natën e shkueme të pranishëm në shfaqje ishin dy miq, të cilët banë seks për herë të parë në jetën e tyne.

Dhe e banë këtë gja live.

Shumë komentues thanë se kjo ishte gjaja ma e çuditshme që kanë pa.

 

 

 

 

Shperndaje në: