Shihni bikinet ma seksi qe keni pa najherë (+18)

Do t’i vishnit këto të mbrendshme për me të dashtunin tuej?!

ASOS mendon që po, mbasi nxjerri në shitje të mbrendshmet fjongo ma seksi që mund të keni pa ndonjiherë.

Këto të mbrendshme janë dizejnue nga “Bluebella”.

Pjesët intimet mbulohen vetëm nga nji shirit i cili bashkohet në pjesën e sipërme për me formue nji fjongo.

Aktualisht këto të mbrendshme vijnë me tre ngjyra, të bardhë, të kuqe dhe të zezë.
Çmimi i tyne ashë 35 paund, ndërsa shitjet kanë fillue në Britani, Amerikë dhe Australi.

 

2-bikini

 

3-bikini

 

4-bikini

 

5-bikini

 

6-bikini

 

7-bikini