Shihni këto foto mahnitëse nga bregdeti britanik

Në këto fotografi keni me pa vijën bregdetare të Britanisë së Madhe, e cila asht e mbushun me disa prej plazheve ma spektakolare dhe drithënuese, me kalata emocionuese dhe fshatnat të bukur peshkimi.

“Daily Mail” shkruen se këto imazhe që të lanë “pa frymë”, konkurojnë për çmimin e parë në nji konkurs vjetor për foto të zhvillueme nga shoqnia detare “Shipwrecked”, për me festue lidhjen e qëndrueshme të Britanisë me detin.

Simbas organizuesve të këtij eventi, konkursi synon me gjetë pamjen ma mahnitëse që shpreh ma mirë mbështetjen e Britanisë në marrëdhanie me detin, anijet e saj tregtare dhe peshkatarët, bregdetin dhe portet, si dhe portet dhe rrënojave.

Ndërkohë të tjera imazhe pritet me u shfaq, mbasi afati i fundit për dorëzimin e këtyne fotove asht 5 Gushti.

 

9-bregdeti

 

7-bregdeeti

 

6-bregdeti

 

5-bregdeti

 

4-bregdeti

 

3-bregdeti

 

2-bregdetii

 

 

Shperndaje në: