Shikimi i rrezikshëm dhe trupi i përsosun janë emblemat e kësaj femne seksi (foto +18)

Në Instagram ndodhen shumë modele që të lajnë pa frymë, por egziston vetëm nji Elena Muller.

Shikimi i rrezikshëm dhe trupi i përsosun janë emblemat e kësaj gjermane të bukur, e cila karrierën në modelim e nisi përmes agjencisë së njoftun, Wilhelmina.

 

Shperndaje në: