“Shkuma party” ndrron vend në Shqipni, qe ku po lahen të rijtë (foto)

Kjo foto galeri e prezantuar tregon se si “shkuma-party” asht transferue këtë verë nga pllazhet në lumejtë anembanë Shqipnisë.

Aty me dheta grupe të rijsh shkojnë dhe jo vetëm i vizitojnë, por edhe bajnë lahen./Mapo.al/