Shkuma Party n’Shqipni, qe tranimi i të rijve

Vapa mbytëse e kryeqytetit te Shqipnise, Tirana, ban që shumë të ri fundjavat me i kalue ndryshe.

Mesa duket, në Tiranë njerëzit nuk i bajnë “derman” të nxehtit dhe zgjidhjen e gjejnë tue ju drejtue pllazhave.

Këto foto të publikueme në rrjetin Facebook nga Tillate.al kallxojnë nji fundjavë të nxehtë në gjinin e Lalëzit, ku disa të ri, nën rimtet e muzikës dhe shkumës, kcejnë dhe argëtohen.

Femnat preferojnë me i çplue pjesët e tyne ma sensuale, tue e çue ne hava temperaturen përreth. Mashkujt sidomos kanë çka me pa në këto festime. Çika ‘hot’, me kapak alkohol, muzikë në sfond dhe gati për me u tranue e me ‘have fun’!

13529053_903976316379111_2571391942821784470_n 13557664_903975113045898_7124000266337689273_n 13557846_903975239712552_4165280172586777394_n