Shokon prezentuesja e famshme: Sheiku arab me dha 50 mijë euro për seks (foto +18)

Sheikët arabë janë të njoftun nga të gjithë për pasuninë e tyne multimilionëshe dhe këtë e shfrytëzojnë për me pasë marrëdhanie seksuale me vajza të reja dhe të njoftuna.

Kështu, Lauren Goodger, ka deklarue se nji milioner arab ia ka ofrue 50 mijë euro për nji natë.

Goodger asht prezentuese e famshme në Angli, por ajo që e bani ma të njoftun ishte publikimi i nji video të nxetë me ish-të dashtunin e saj, Jean McLean në fillim të këtij viti.

Lauren thotë që nuk e ka pranue ofertën e milionerit arab, por kurrë nuk i dihet…!