Shokuese: Arrestohet nana mbasi bani seks me djalin e saj të martuem!

Nana asht arrestue mbasi bani seks më djalin e saj, të cilin e përshkruen në Facebook si “bukurosh”.

Melissa Kitchens, 44 vjet, nga Carolina e Veriut në SHBA, asht nën akuzë për incest bashkë me të birin, Shaun Thomas Pfeiffer, 25 vjet.

Ajo u arrestue më 7 Shtator.

Oficerët i arrestuen djalin nji ditë ma vonë.

Të dy kanë ba seks në gusht.

Djali jeton në nji shtëpi me nanen dhe të shoqen, Shannon Roman.

Gjyqi nis në Shtator.

 

2-nanadjali