Shokuese, hyni mbrenda nji qyteti fantazmë sovjetik!

Të shetisësh nepër rrugët e rrënueme të qytetit fantazmë Skrunda-1, në Letoni, asht si të kthehesh në nji udhëtim mbrapa në epokën sovjetike.

Rreshtat e rregullt të ndertesave brutale janë të tmerrshëm përbri qiellit gri, ndërsa muret përkujtojnë aftësinë luftarake dhe parrullat mësimore me kalitje neper palestra.

Ndër mbetjet e nji epoke të shkueme janë edhe ilaçe të ruejtuna në kabinete si dhe postera të lana mbas dore të idhujve të adoleshentëve.

 

2-qyteti

 

3-qyteti

 

4-qyteti

 

5-qyteti

 

6-qyteti

 

7-qyteti

 

8-qyteti