SONTE: Shota Baraliu dhe Iva Aliko te ftuemet e Kastro Zizo ne Rrokum Night

RROKUM NIGHT ME KASTRO ZIZO, show-programi ma i ri i Televizionit Rrokum, kete te Shtune i ka te ftueme dy femna VAMP te skenes roze shqiptare, Shota Baraliu & Iva Aliko.

Atraktiviteti i tyne dhe liria dhe guximi i shfaqjes se bukurise se trupit, i ban te dyja me qene femna te pelqyeme te skenes roze shqiptare.

Termini i rregullt i show-programit Rrokum Night me Kastro Zizo asht te Shtuneve, ndersa reprizat jane, te Shtunen ne 23h, dhe te Diellen n’oren 20h.

 

Rrokum Night – Shota Baraliu & Iva Aliko [E SHTUNE 11.03.2016….RROKUM NIGHT ME KASTRO ZIZOTe ftueme dy femna VAMP te skenes roze shqiptareShota Baraliu & Iva Aliko [E SHTUNE, n’oren 20h. Repriza ne 23h. TEDIELLEN n’oren 20h]

Posted by Rrokum TV on Friday, March 11, 2016