Shpërthimi ma i fuqishëm me eksploziv i kryem ndonjiherë

Në Norvegji  ka ndodhë shpërthimi ma i madh me eksploziv i kryem ndonjiherë.

Për shpërthimin e nji gurore 20 cm të naltë, 385 metra të gjanë, u hapën plot 454 bira dhe u përdor 68 ton eksploziv.