Shqiptarja e parë që ka pozue me cica jashtë!

1-shqip

Kjo foto, ku duket nji grue me gjoksin jashtë, mund të konsiderohet si fotoja e parë shqiptare nudo.

Jo tanësisht, por shumë guximshme për kohën.

Kjo foto asht shkrep nga Pjetër Marubi shumë herët, në vitin 1878.

“Malësorja pa emën”, mban veshun nji kostum popullor dhe fotoja asht zbulu tash vone.

 

Shperndaje në: