Shqiptarja që nuk e ka problem mbipeshën, pozat e saj janë tepër seksi (foto +16)

Nëse keni me i pa fotot e Elda Koçias, keni me mendue patjetër që ajo asht nji modele me përmasa të mëdha që jeton jashtë shtetit, ku nuk i kanë problem dhe aq shumë sa te na përmasat standarde trupore.

Por jo, ajo asht shqiptare, e kolme dhe e lumtun në jetën e saj, e këtë nuk e ka problem aspak me tregue në rrjetet sociale.