Shqiptarja që nuk njeh kufi, poza të nxeta për Playboy (foto +18)

Iris Shala, mbesa e aktorit te famshem kosovar Abdurahman Shala, asht ba e kerkueme per revistat dhe fotografet e njoftun te modelimit.

Keto jane fotografi te Michael Tabarosky.