Shtëpitë e ndërtueme në vende të pamunduna

Njerëzit kanë arritë në çdo cep të planetit dhe kanë luftue shumë për me fitue prona. Ka pasë raste që këto prona kanë qenë në vendet ma të çuditshme të mundshme.

Këto fotografi tregojnë shtëpi të ndërtueme në vende që doket e pamundun me jetue.

1464000122_serbi

1464000416_suedi

Shperndaje në: