Shumë nga femnat që dalin në televizionet e Shqipnisë, prostituta luksi në Tiranë?

Mbas zanave per legalizimin e tij, ne Shqipni asht kthye vemendja publike per prostitucionin.

Pamvaresisht ligjeve te tashme dhe atyne te ardhme, ky “treg” doket se po funksionon shume mire, madje tue ‘prodhue’ edhe prostituta luksi, shkruen GazetaTema.

Mbas nji hetimi neperjmet pergjimeve, u zbulue se ne mesin e femnave ka edhe ftyra te njohuna qe njihen edhe si femna me karriere.

 

Shperndaje në: