Si të dukeni si milionere, edhe nëse nuk jeni e tillë!?

Pamvarësisht se sa pare bani në javë, muej apo vit, asht shumë e lehtë të krijoni fuqinë dhe vetbesimin që e kanë të pasunit, nëse veç fokusoheni në gjanat e duhuna.

Sylvie di Giusto ka punue në burimet njerëzore për ma shumë se 20 vite para se të me u ba këshillues imazhi në vitin 2009.

Kompania e saj, Executive Image Consulting, ka punue me shumë njerëz dhe i ka ndihmue njerëzit të përmirësojnë mënyrën se si e paraqesin veten.

Me inspirim nga libri i Vicky Oliver, “The Millionaire’s Handbook: How to Look and Act Like a Millionaire, Even If You’re Not”, Di Giusto tregon se si çdo njeri mundet me u dukë si milioner, pamvarësisht sesa para ka në bankë.

Qe qysh:

Asnjiherë mos e lejoni nji “të metë” me jau ulë vetbesimin

Bani gjumë të mjaftueshëm për likurë rrezatuese

Konsideroni çdo detaj të imazhit tuej

Vishuni që të dukeni ma i/e gjatë