S’keni me besue çka u ka ndalue Kim Jong Un qytetarëve

Koreja e Veriut po ban përgaditje për kongresin e partisë Partia e Punëtorëve që do te mbahet së shpejti.

Për këtë, dasmat, funeralet dhe lëvizja e lirë mbrenda dhe jashtë kryeqytetit asht kufizue, si pjesë e masave të ndërmarruna për organizimin e Kongresit, i pari mbas 36 viteve.

Kongresi i fundit i Partisë së Punëtorëve asht mbajte në motin 1980, ku baba i diktatorit Jong Un u zgjodh kryetar partie.